orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Попустите за рана резервација за Лето 2019 се во тек. Резервирајте си со 10% попуст на редовната цена за Лето 2019 во Ксамил, Албанија и Црна Гора, до 15% попуст за Грција и до 25% за Бугарија и Анталија, Турција.             НАСКОРО - Автобуски програми за Кушадаси, Турција.

Почитувани клиенти,

На формата подолу можите да проверувате цени за лето 2018 - Анталија. Цените се за хотел со дадена категорија и со дадена услуга + чартер авионски билет и аеродромски такси.

Кога ќе кликните на копчето"Барај" ќе Ви се отвори нов прозорец со сите хотели. Доколку кликните на името на хотелот, ќе Ви се отворат основните податоци за хотелот, слики и услуга.

За резервација кликнувате на копчето "Резервирај" на десната страна од хотелот кој што сте го одбрале и ќе Ви се отворат контакт информации каде што можете да резервирате.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Резервацијата се смета за валидна од како ќе дојдите во нашата канцеларија и уплатите или пак уплатите на банкарска сметка.

 

Дококку системот не Ви се отвора... постапете по следново.