orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Почитувани, поради ослободување на мерките и отворање на границите кон некои земји, ние Ви претставуваме некои програми за Лето 2020. Лето во Албанија во вила АЛЕКС и вила ХРИСТО во КСАМИЛ. Лето во Анталија со чартер програми почнувајќи од 20.07.2020.                  ВАЖНА НАПОМЕНА: Промена на општите услови за патување. За сите резервации направени од месец Мај 2020 година па натаму важат новите општи услови за патувањето кои што можите да ги погледнете на нашата страна.

Ценовник за меѓународна автобуска линија за Хрватска

 
ДУБРОВНИК
МАКАРСКА - ПЛОЧЕ
СПЛИТ
Дете од 0-3 години не плаќа за седиште. Поаѓањето е секоја среда и сабота, а враќањето е секој четврток и недела.
  ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА
КИЧЕВО 50€ 90€ 55€ 90€ 60€ 100€
ОХРИД 50€ 90€ 55€ 90€ 60€ 100€

Ценовник за меѓународна автобуска линијa за Црна Гора

 
УЛЦИЊ/БАР/СУТОМОРЕ
ПЕТРОВАЦ
БУДВА
КОТОР/ХЕРЦЕГ НОВИ
За деца од 0 - 5 години бесплатно. За деца до 10 години 50% попуст. Линијата за Црна Гора е за периодот од 01.05 - 30.09 
  ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА
СКОПЈЕ 25€ 40€ 29€ 49€ 30€ 50€ 35€ 55€
ТЕТОВО 25€ 40€ 29€ 49€ 30€ 50€ 35€ 55€
ГОСТИВАР 23€ 38€ 27€ 47€ 28€ 48€ 33€ 53€
КИЧЕВО 20€ 35€ 23€ 40€ 24€ 41€ 25€ 45€
ОХРИД 20€ 35€ 23€ 40€ 24€ 41€ 25€ 45€
ПРИЛЕП 20€ 35€ 23€ 40€ 24€ 41€ 25€ 45€

Ценовник за меѓународна автобуска линијa за Германија

 

NINBERG
INGOLSTAD
MINHEN
ROZENHEM
Напомена: За деца од 0 до 2 години 10 евра во еден правец, 15 евра повратна. За деца од 2 до 12 години 40 евра во еден правец, 70 евра повратна . СЕКОЈА СРЕДА И САБОТА
  ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА
ПРИЛЕП 70€ 130€ 70€ 130€ 70€ 130€ 70€ 130€
ОХРИД 70€ 130€ 70€ 130€ 70€ 130€ 70€ 130€

Ценовник за меѓународна автобуска линијa за Србија

 
ВРАЊЕ
ЛЕСКОВАЦ
НИШ
БЕЛГРАД
  ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТНА
ОХРИД 1380 2200 1500 2500 1740 3100 2040 3500
РЕСЕН 1260 2000 1440 2400 1620 2900 1920 3300
БИТОЛА 1200 1800 1380 2300 1560 2700 1800 3100
ПРИЛЕП 1020 1700 1140 2200 1440 2600 1740 3000
КАВАДАРЦИ 900 1500 1020 1800 1380 2200 1620 2700
ВЕЛЕС 780 1300 840 1600 1200 1900 1440 2500
СКОПЈЕ 540 900 640 1100 860 1500 1320 2300
КУМАНОВО 480 800 600 1000 780 1500 1140 2000
Цените се изразени во ДЕНАРИ. Багажот се наплаќа 30 денари за парче. Деца до 6 години не плаќаат. Деца од 6 до 10 години 50% попуст.