orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Почитувани, поради ослободување на мерките и отворање на границите кон некои земји, ние Ви претставуваме некои програми за Лето 2020. Лето во Албанија во вила АЛЕКС и вила ХРИСТО во КСАМИЛ. Лето во Анталија со чартер програми почнувајќи од 20.07.2020.                  ВАЖНА НАПОМЕНА: Промена на општите услови за патување. За сите резервации направени од месец Мај 2020 година па натаму важат новите општи услови за патувањето кои што можите да ги погледнете на нашата страна.

 

Топ 5 спа хотели во Банско

спа

 

ППочна сезоната на продолжени викенди во Банско, на чист планински воздух и спа релаксирање. Ние имаме листа од топ 5 спа хотели кои можеби ќе ви се најдат при следното планирање за кратко бегство од реалноста и обврските. Во прилог имаме и линкови каде што можете да ги погледнете нашите понуди.

Ако им верувате на препораките и оценките на интернет, ова се најдобрите 5 хотели во Банско за оваа студена сезона:

 

Kempinski Hotel Grand Arena

Погледнете ја нашата понуда за овој хотел на следниот линк: http://taorbita.com.mk/bansko_kempinski.html

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-1.jpg

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-2.jpg

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-3.jpg

Regnum Bansko Apart Hotel & SPA

Погледнете ја нашата понуда за овој хотел на следниот линк: http://taorbita.com.mk/bansko_regnum.html

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-4.jpg

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-5.jpg

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-6.jpg

Premier Luxury Mountain Resort

Погледнете ја нашата понуда за овој хотел на следниот линк:

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-7.jpg

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-8.jpg

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-9.jpg

Grand Hotel Bansko

Погледнете ја нашата понуда за овој хотел на следниот линк: http://taorbita.com.mk/bansko_grand.html

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-10.jpg

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-12.jpg

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-11.jpg

Hotel Astera

Погледнете ја нашата понуда за овој хотел на следниот линк: http://taorbita.com.mk/bansko_astera.html

 

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-14.jpg

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-13.jpg

top-5-spa-hoteli-vo-bansko-spored-booking-15.jpg