orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Попустите за рана резервација за Лето 2019 се во тек. Резервирајте си со 7% попуст на редовната цена за Лето 2019 во Ксамил, Албанија, Црна Гора до 10% попуст, до 15% попуст за Грција и до 20% за Бугарија и Анталија, Турција.             НА ВАШЕ БАРАЊЕ!!! Автобуски програми за Кушадаси, Турција со 7, 9 и 10 ноќевања! Погледнете ги понудите.

Почитувани клиенти,

На формата подолу можите да проверувате цени за чартер програмите за Анталија, Турција и Хургада, Египет. Цените се за хотел со дадена категорија и со дадена услуга + чартер авионски билет и аеродромски такси.

Прво избирате дестинација ( Анталија или Хургада), потоа ги селектирате сите хотели, датум на поаѓање, време на престој и вметнувате колку возрасни и колку деца ќе патуваат.

Кога ќе кликните на копчето "Барај" ќе Ви се отвори нов прозорец со сите хотели. Доколку кликните на името на хотелот, ќе Ви се отворат основните податоци за хотелот, слики и услуга.

За резервација кликнувате на копчето "Резервирај" на десната страна од хотелот кој што сте го одбрале и ќе Ви се отворат контакт информации каде што можете да резервирате.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Резервацијата се смета за валидна од како ќе дојдите во нашата канцеларија и уплатите или пак уплатите на банкарска сметка.