orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Почитувани, поради ослободување на мерките и отворање на границите кон некои земји, ние Ви претставуваме некои програми за Лето 2020. Лето во Албанија во вила АЛЕКС и вила ХРИСТО во КСАМИЛ. Лето во Анталија со чартер програми почнувајќи од 20.07.2020.                  ВАЖНА НАПОМЕНА: Промена на општите услови за патување. За сите резервации направени од месец Мај 2020 година па натаму важат новите општи услови за патувањето кои што можите да ги погледнете на нашата страна.

Почитувани клиенти,

На формите подолу можите да проверувате цени за чартер програмите за Анталија, Турција. Цените се за хотел со дадена категорија и со дадена услуга + чартер авионски билет и аеродромски такси.

Прво избирате дестинација, потоа ги селектирате сите хотели, датум на поаѓање, време на престој и вметнувате колку возрасни и колку деца ќе патуваат.

Кога ќе кликните на копчето "Барај" ќе Ви се отвори нов прозорец со сите хотели. Доколку кликните на името на хотелот, ќе Ви се отворат основните податоци за хотелот, слики и услуга.

За резервација кликнувате на копчето "Резервирај" на десната страна од хотелот кој што сте го одбрале и ќе Ви се отворат контакт информации каде што можете да резервирате.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Резервацијата се смета за валидна од како ќе дојдите во нашата канцеларија и уплатите или пак уплатите на банкарска сметка.

ЛЕТО 2020 - АНТАЛИЈА