orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Попустите за рана резервација за Лето 2019 се во тек. Резервирајте си со 7% попуст на редовната цена за Лето 2019 во Ксамил, Албанија, Црна Гора до 10% попуст, до 15% попуст за Грција и до 20% за Бугарија и Анталија, Турција.             НА ВАШЕ БАРАЊЕ!!! Автобуски програми за Кушадаси, Турција со 7, 9 и 10 ноќевања! Погледнете ги понудите.

 

Имаме на располагање повеќе од 300 хотели, на цело Црно Море, Сончев Бреб, Несебар, Свети Влас, Албена, Златни Песоци, Варна и сите останати.

Овде можете во реално време да гледате хотелите дали има слободни места за бараните периоди и моменталните попусти за Раните резервации.

Нема одредени дати, нема смени, нема ограничувања за нокевања (освен според политиката на секој хотел индивидуално)

Во цената само не пресметана туристичка такса 1 евро на ден по лице. Инфант од 0 – 2 не плаќаат

Се прави резервација за 2 минути, за потврда се портребни уште 2.

На сите локации има наш претставник за итни случаеви, на секој ваучер има контакт телефон од претставникот, во зависност од местото.