orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Почитувани, поради ослободување на мерките и отворање на границите кон некои земји, ние Ви претставуваме некои програми за Лето 2020. Лето во Албанија во вила АЛЕКС и вила ХРИСТО во КСАМИЛ. Лето во Анталија со чартер програми почнувајќи од 20.07.2020.                  ВАЖНА НАПОМЕНА: Промена на општите услови за патување. За сите резервации направени од месец Мај 2020 година па натаму важат новите општи услови за патувањето кои што можите да ги погледнете на нашата страна.

 

featured Scroller
ЛЕТО 2020

АЛБАНИЈА

ЦЕНИ ОД 89 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020

ГРЦИЈА

ЦЕНИ ОД 49 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020

БУГАРИЈА

ЦЕНИ ОД 99€
featured Scroller
ЛЕТО 2020

ЦРНА ГОРА

ЦЕНИ ОД 205 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020

ТУРЦИЈА

ЦЕНИ ОД 119 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020

ЕГИПЕТ

ЦЕНИ ОД 400 €