orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Почитувани, поради ослободување на мерките и отворање на границите кон некои земји, ние Ви претставуваме некои програми за Лето 2020. Лето во Албанија во вила АЛЕКС и вила ХРИСТО во КСАМИЛ. Лето во Анталија со чартер програми почнувајќи од 20.07.2020.                  ВАЖНА НАПОМЕНА: Промена на општите услови за патување. За сите резервации направени од месец Мај 2020 година па натаму важат новите општи услови за патувањето кои што можите да ги погледнете на нашата страна.

 

Имаме на располагање повеќе од 300 хотели, на цело Црно Море, Сончев Бреб, Несебар, Свети Влас, Албена, Златни Песоци, Варна и сите останати.

Овде можете во реално време да гледате хотелите дали има слободни места за бараните периоди и моменталните попусти за Раните резервации.

Нема одредени дати, нема смени, нема ограничувања за нокевања (освен според политиката на секој хотел индивидуално)

Во цената само не пресметана туристичка такса 1 евро на ден по лице. Инфант од 0 – 2 не плаќаат

Се прави резервација за 2 минути, за потврда се портребни уште 2.

На сите локации има наш претставник за итни случаеви, на секој ваучер има контакт телефон од претставникот, во зависност од местото.