orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Почитувани, поради ослободување на мерките и отворање на границите кон некои земји, ние Ви претставуваме некои програми за Лето 2020. Лето во Албанија во вила АЛЕКС и вила ХРИСТО во КСАМИЛ. Лето во Анталија со чартер програми почнувајќи од 20.07.2020.                  ВАЖНА НАПОМЕНА: Промена на општите услови за патување. За сите резервации направени од месец Мај 2020 година па натаму важат новите општи услови за патувањето кои што можите да ги погледнете на нашата страна.
featured Scroller
Ханиоти

VILA HRISTINA

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Ханиоти

DOCTORS SOUSOURAS

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Ханиоти

VILA NATASHA

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Пефкохори

VILA GREGORY

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Пефкохори

VILA HALKIAS

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Каликратија

VILA EVI I

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Каликратија

VILA EVI II

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Плагиа

VILA Talassinos

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Флогита

VILA Bouzalis

ЦЕНИ ОД €