orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Почитувани, поради ослободување на мерките и отворање на границите кон некои земји, ние Ви претставуваме некои програми за Лето 2020. Лето во Албанија во вила АЛЕКС и вила ХРИСТО во КСАМИЛ. Лето во Анталија со чартер програми почнувајќи од 20.07.2020.                  ВАЖНА НАПОМЕНА: Промена на општите услови за патување. За сите резервации направени од месец Мај 2020 година па натаму важат новите општи услови за патувањето кои што можите да ги погледнете на нашата страна.
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA ELIZABETH

КАЛИТЕА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA KOSTAS

КАЛИТЕА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA JANIS

КАЛИТЕА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA MEROPI

КАЛИТЕА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA POPPIS

КАЛИТЕА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA POSEIDON

КАЛИТЕА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA THEA

КАЛИТЕА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA AMMOS

КАЛИТЕА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA Dimitra

КАЛИТЕА