orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Почитувани, поради ослободување на мерките и отворање на границите кон некои земји, ние Ви претставуваме некои програми за Лето 2020. Лето во Албанија во вила АЛЕКС и вила ХРИСТО во КСАМИЛ. Лето во Анталија со чартер програми почнувајќи од 20.07.2020.                  ВАЖНА НАПОМЕНА: Промена на општите услови за патување. За сите резервации направени од месец Мај 2020 година па натаму важат новите општи услови за патувањето кои што можите да ги погледнете на нашата страна.
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA VULA

НЕА ФЛОГИТА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA ZORBAS

НЕА ФЛОГИТА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA ISI LUX

НЕА ФЛОГИТА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA CASA BELLA

НЕА ФЛОГИТА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA CORFU

НЕА ФЛОГИТА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA HRISTO

НЕА ФЛОГИТА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA LITCA

НЕА ФЛОГИТА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA MARIA

НЕА ФЛОГИТА
featured Scroller
ЛЕТО 2020

VILA EVA

НЕА ФЛОГИТА