orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Почитувани, поради ослободување на мерките и отворање на границите кон некои земји, ние Ви претставуваме некои програми за Лето 2020. Лето во Албанија во вила АЛЕКС и вила ХРИСТО во КСАМИЛ. Лето во Анталија со чартер програми почнувајќи од 20.07.2020.                  ВАЖНА НАПОМЕНА: Промена на општите услови за патување. За сите резервации направени од месец Мај 2020 година па натаму важат новите општи услови за патувањето кои што можите да ги погледнете на нашата страна.
featured Scroller
Јерисос

VILA EVGENIA

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Јерисос

VILA MARIA

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Јерисос

VILA VAIA

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Неа Рода

APART HOTEL LAZARIDIS

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Неа Рода

VILA ELENI

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Уранополис

VILA Thanos

ЦЕНИ ОД €