orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Почитувани, поради ослободување на мерките и отворање на границите кон некои земји, ние Ви претставуваме некои програми за Лето 2020. Лето во Албанија во вила АЛЕКС и вила ХРИСТО во КСАМИЛ. Лето во Анталија со чартер програми почнувајќи од 20.07.2020.                  ВАЖНА НАПОМЕНА: Промена на општите услови за патување. За сите резервации направени од месец Мај 2020 година па натаму важат новите општи услови за патувањето кои што можите да ги погледнете на нашата страна.
featured Scroller
ЛЕТО 2020 - КУШАДАСИ

HOTEL OGERIM 2*

ЦЕНИ ОД 149 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020 - КУШАДАСИ

HOTEL TECHIMEN 2*

ЦЕНИ ОД 175 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020 - КУШАДАСИ

HOTEL OZKA 2+*

ЦЕНИ ОД 159 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020 - КУШАДАСИ

HOTEL SANTUR 3*

ЦЕНИ ОД 290 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020 - КУШАДАСИ

HOTEL MELIKE 3*

ЦЕНИ ОД 286 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020 - КУШАДАСИ

HOTEL GOLDEN GATE 3+*

ОД 289 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020 - КУШАДАСИ

HOTEL ALBORA 3*

ЦЕНИ ОД 299 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020 - КУШАДАСИ

HOTEL DABAKLAR 4*

ЦЕНИ ОД 405 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020 - КУШАДАСИ

HOTEL BLUE SEA 3+*

ЦЕНИ ОД 262 €
featured Scroller
ЛЕТО 2020 - КУШАДАСИ

HOTEL AYMA 4*

ЦЕНИ ОД 259 €