orbita_info@yahoo.com +389 48 413 165 +389 76 819 994
Понудите за Нова 2020 Година се во веќе во продажба. Одберете си некоја од понудите и резервирајте со попуст.            Погледнете ги понудите за Зима 2019/20 за Бугарија и резервирајте си со попуст!!!            Наскоро понуди за Зима 2019/20 за Франција.
featured Scroller
Hotel Kamelia 4*

ПАМПОРОВО

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Hotel Prelik 4*

ПАМПОРОВО

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Hotel Orlovets 5*

ПАМПОРОВО

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Hotel Pamporovo 5*

ПАМПОРОВО

ЦЕНИ ОД €
featured Scroller
Hotel Merryan 3*

ПАМПОРОВО

ЦЕНИ ОД €