Нашите почетоци

Орбита е туристичка агенција основана во 1999 година како професионалната заинтересираност на основачот, господинот Звонко Ширкоски. Денес агенцијата поседува лиценца "A" за вршење на туристичка дејност одобрена од Министерство за Економија на Република Македонија.

Услуги

Одделот за странски туризам работи со организирани екскурзии според барање на групи или поединци, индивидуални патувања за хотелско сместување, авионски, автобуски и бродски превоз.

Одделот за домашен туризам нуди услуги за посета на Македонија, хотелско сместување, превоз и туристички водич. Исто така нуди и екскурзии на најубавите места во Македонија .

Нашите вработени поседуваат меѓународни IATA сертификати за резервација, продажба и издавање на авионски билети.

Отворени сме за соработка со своите колеги и партнери од туристичкиот дел на македонското стопанство, и сме потполно спремни да ги градиме и споделуваме со нив сите позитивни искуства.

Зошто да не одберете нас?

Сакате да знаете зошто другите не одбраа нас? Затоа што кој патува со нас добива повеќе од вообичаеното!

Задоволни клиенти

Во нашата досегашна имаме голем број на задоволни клиенти кои што штом еднаш патувале преку нас не знаат за друга агенција.

Прекрасни патувања

Нашите аранжмани ги подготвуваат професионални туристички работници кои што внимаваат на секој детал за нашите клиенти да бидат задоволни.

Одлична организација

Благодарение на нашите соработници (превозници, туристички водичи и сместувачки капацитети) и на нашите вработени имаме перфектна организација во нашата работа

Најниски цени за авио билети

Нашите вработени поседуваат меѓународни IATA сертификати. Со нашите системи за пребарување и подготвеноста на нашите вработени добивате најниски цени за авио билети.

Што клиентите зборуваат за нас?

Со добрите критики сме задоволни, но ги прифаќаме и лошите критики за да ја подобриме нашата работа со цел уште повеќе задоволни клеитни!

Нашиот тим

Наум Ширкоски

Туристички аранжмани и услуги

Сузана Ширкоска

Авионски билети и услуги

Звонко Ширкоски

Основач

Михаела Дунимаглоска

Туристички аранжмани и услуги
 
Добијте екслузивен 10% попуст
Со претплатувањето во нашата мејлинг листа ја прифаќате нашата политика за приватност. Можете да ја откажете претплатата во било кое време.
Ние ги цениме вашите мислења
 

Јавете се

+398 76 819 994

Понеделник - Петок

09:00 - 19:00 ч.

Следете нѐ