facebook    instagram  | +389 75 845 711 |  orbita_info@yahoo.com | понеделник - петок:  08:00 - 20:00   сабота: 09:00 - 15:00                                        Блог   Услови   За Нас   Контакт

Регионот на Римини преполн со атракции кои ќе ви го расположат одморот

Римини има многу модерни атракции со кои може да се пофали. Покрај богатата историја и култура, Римини е дом на ултра модерен луна-парк, парк на Италија во минијатура, делфинариум, аквапарк и уште многу атракции.

Римини има многу модерни атракции со кои може да се пофали. Покрај богатата историја и култура, Римини е дом на ултра модерен луна-парк, парк на Италија во минијатура, делфинариум, аквапарк и уште многу атракции.

Во Римини постои голем делфинариум во кој можете да уживате во шоута со делфини. Дали некогаш сте помислиле дека можете да уживате во вакво шоу?

Во Римини се наоѓа паркот на „Италија во минијатура“. Овде имате можност да се запознаете со 119 палати во Италија, како и големиот канал по кој можете да возите со брод.

Во околината на Римини се наоѓа еден од најголемите луна-паркови во Италија. Паркот Mirabilandia!

Исто така, доколку престојувате во Римини, треба да одвоите време да ја посетите Републиката Сан Марино. Мала уникатна држава во држава која има своја специфична историја, знаме и химна. Сан Марино е дел од светското културно наследство на УНЕСКО!

Недалеку од Римини се и Равена и Болоња, кои се градови кои дефинитивно заслужуваат да ги посетите.

ОРБИТА ВЕ ВОДИ ВО РИМИНИ НА ЛЕТУВАЊЕ! ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ПОНУДИТЕ СО ЕДЕН КЛИК ОВДЕ.

 

Јавете се

+389 75 845 711

Понеделник - Петок

08:00 - 20:00 ч.

Сабота

09:00 - 15:00 ч.