facebook    instagram  | +389 75 845 711 |  orbita_info@yahoo.com | понеделник - петок:  08:00 - 20:00   сабота: 09:00 - 15:00                                        Блог   Услови   За Нас   Контакт

Автобуски превоз

НАЈДОБРИ ЦЕНИ НА ПАЗАРОТ

 

 

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА ХРВАТСКА

Дубровник, Макарска, Сплит, Шибеник, Задар

ПОАЃАЊЕ ОД МАКЕДОНИЈА СЕКОЈ ДЕН ОСВЕН ВТОРНИК

Скопје - Тетово - Гостивар-Кичево- Струга-Дубровник- Макарска- Сплит-Шибеник-Задар
    Скопје Тетово Гостивар Кичево Струга
Дубровник возрасни 60 € 100 € 60 € 100 € 60 € 100 € 60 € 100 € 60 € 100 €
деца 04-10год 30 € 60 € 30 € 60 € 30 € 60 € 30 € 60 € 30 € 60 €
Макарска возрасни 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 €
деца 04-10год 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 €
Сплит возрасни 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 €
деца 04-10год 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 €
Шибеник
возрасни 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 €
деца 04-10год 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 €
Задар
возрасни 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 € 70 € 120 €
деца 04-10год 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 €
Напомена:  Деца од 0 - 3 години без седиште не плаќаат ништо. Плаќањето е исклучиво во денари по курс од 62

 

Поаѓање од Македонија секој ден освен Вторник
Скопје 13:00h
Тетово 14:00h
Гостивар 14:30h
Кичево 15:30h
Струга 16:30h
Поаѓање од Хрватска секој ден освен Среда
Задар 16:30h
Сплит 18:30h
Макарска 19:45h
Дубровник 23:00h

За повеќе информации обратете се на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или +389 75 845 711

 

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА ХРВАТСКА

Славонски Брод, Загрeб, Карловац, Ријека, Пула, Ровињ, Пореч и Новиград

ПОАЃАЊЕ ОД МАКЕДОНИЈА СЕКОЈ ВТОРНИК, ЧЕТВРТОК, САБОТА И НЕДЕЛА 

Гостивар-Тетово-Скопје-Славонски Брод-Загреб-Карловац-Ријека,Пула,Ровињ,Пореч,Новиград
  Скопје Тетово Гостивар
Славонски Брод возрасни 60 € 110 € 60 € 110 € 60 € 110 €
деца 04-10год 30 € 60 € 30 € 60 € 30 € 60 €
Загреб, Карловац возрасни 60 € 110 € 60 € 110 € 60 € 110 €
деца 04-10год 30 € 60 € 30 € 60 € 30 € 60 €
Ријека, Пула, Ровињ возрасни 70 € 130 € 70 € 130 € 70 € 130 €
деца 04-10год 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 €
Пореч, Новиград возрасни 70 € 130 € 70 € 130 € 70 € 130 €
деца 04-10год 35 € 70 € 35 € 70 € 35 € 70 €
Напомена:  Деца од 0 - 3 години без седиште не плаќаат ништо. Плаќањето е исклучиво во денари по курс од 62

 

Поаѓање од Македонија секој вторник,четврток,сабота и недела
Гостивар 16:30h
Тетово 17:30h
Скопје 18:30h
Поаѓање од Хрватска секој понеделник,вторник,четврток и сабота
Новиград 11:45h
Пореч, Пула 12:30h
Ријека 14:30h
Карловац 15:30h
Загреб 17:00h
Славонски Брод 19:00h

За повеќе информации обратете се на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или +389 75 845 711

 

Јавете се

+389 75 845 711

Понеделник - Петок

08:00 - 20:00 ч.

Сабота

09:00 - 15:00 ч.